ЗАЩО не бива да правим компромис с качеството на стенната облицовка?

 • Масовите бюджетни продукти, с които пазарът изобилства често биват изработени от материали с кратък експлоатационен срок, което на практика означава, че финансите отделени за ремонт, ще трябва бъдат предвидени отново едва година или в най-добрият случай две по-късно.
 • Несполучливият монтаж е често срещано явление, що се касае до тапети произведени от по-тънка хартия. Вероятността от раздуване и последващо свиване на материала предизвиква сериозни проблеми, които могат да бъдат поправени единствено с демонтаж, който впрочем представлява не по-малка трудност (парчетата се раздробяват, като единственото решение остава премахването им с шпакла, причиняващо сериозни щети върху повърхността на стената.)
 • Последен в списъка, но първи по важност – печата!
  За да може даден артикул да бъде отличен със съществена ценова разлика от останалите продукти на пазара, то трябва да бъдем сигурни, че производителят е съумял да “спести” от всички възможни материали, най-вече от използването на качествени мастила. А вярвате или не това влияе пряко върху вашия организъм, благодарение на органичните летливи вещества, които продължават своето отделяне в пространството дълго след осъществения печат.
  Струват ли си прекомерните усилия, прохабени нерви и здравословен риск, които бюджетните ремонти средства крият за сметка на по-ниската си пазарна цена?
  Ние от Tapetis използваме най-висок клас материали и мастилата, които използваме за напълно безвредни.
  Оставяме финалното решение да бъде взето от Вас :)
  Нашите предложения може да разгледате тук: www.tapetis.bg
Фототапети – стил за вашите стени
Каква е разликата между хартиен фототапет и винилов фототапет?

Вашият коментар

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория