Каква е разликата между хартиен фототапет и винилов фототапет?

Бихме искали да разгадаем мистерията относно виниловите фототапети, отговаряйки на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти!
“Каква е разликата между хартиен фототапет и виниловите такива?”
-Основната разлика е в материала, върху който изображението се печата . За разлика от хартиените тапети, виниловите са в пъти по-устойчиви на пряка, слънчева светлина, могат да бъдат почиствани с влажна кърпа, приемущество е и факта, че размера им не се променя след като бъдат намокрени по време на монтаж.


“Какъв е процеса при монтаж на винилов тапет, по труден ли е от този на стандартните? – При монтаж на винилови тапети, лепилото се поставя само върху стената, на която ще бъдат лепени, което улеснява цялостната процедура. Премахването на този вид тапети също се случва по-бързо и лесно, тъй като парчетата се отлепват цялостно.
“Този вид медия а именно винилов тапет покрива ли успешно неравности по стените?” – -Тъй като виниловият материал е по-плътен от хартиения , безпроблемно се с правя с леките неравности и несъвършенства върху стените, в случай, че те са криви съветваме отпускането на 2 – 4см. раздувка, чрез която гарантираме безупречен монтаж.


” Вредни ли мастилата, с които се печат тапетите?”


-Мастилата, с които работим, са сертифицирани и безопасността им е доказана!
Надяваме се, че предоставената информация е изчерпателна и сме успели да дадем отговор на основните въпроси, касаещи, покупката на винилов фототапет!

ЗАЩО не бива да правим компромис с качеството на стенната облицовка?
ПРИНТ СТЪКЛА и защо да изберете тях?

Вашият коментар

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория