След направа на поръчката за тапет или панел, наш оператор ще се свърже с вас за потвръждение. Ако сте ог гр. Варна, можете да получите тапета от нашият офис / адреса на офиса можете да видите в секция контакти. / или можете да попълните данните си за доставка в нашият офис локатор в секция количка. Ние работим с куриерска фирма “Еконт” като вариантите за доставка са:

До офис на Еконт.

При попълване на данните за доставка изберете опция “Офис на еконт” и ще ви се зареди модул с всички офиси във вашето населено място. Изберете желан офис и системата ще изчисли цена за доставка.

До адрес с куриерска фирма Еконт

при тази опция, куриерската фирма ще достави вашата поръчка директно до вашата врата. Необходимо е когато сте в секция количка, да изберете отцията до Адрес, след което да попълните данните каго град, пощенски код, улица и т.н. След попълване на информацията, системата ще изчисли цената за доставка.

Всички продукти са опаковани в кашон или в аеро фолио когато тапета е с по малки размери. Опаковката е с цел да се транспортира тапета така че да не се нарани. Моля прегледайте целостта на тапета след като бъде доставена още пред куриера. Ако приемете пратката и куриера ви я е предал и след това установите нарушаване на цялостта на продукта, то ние няма да може да предявим рекламация.

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория