идеи за подарък за учител

Оригинални идеи за подарък за учител

Да бъдеш учител е призвание. Да дадеш на децата не само знание, но и грижи, любов и внимание. Да ги накараш да бъдат любознателни, да се интересуват, да привлечеш вниманието им. За всичко, което са направили учителите ни за нас, ние дължим огромна благодарност. Има поводи, в които можем да изразим това, но понякога не е нужен такъв, за да можем да кажем „Благодаря!“. С наближаването на абитуриентските балове много ученици търсят най-оригиналния и запомнящ се подарък за учител, с който да оставят своята следа в неговото сърце. За да помогнем в този избор, сме подбрали няколко идеи, които биха трогнали всеки класен ръководител.

На първо място поставяме сувенир за спомен от целия клас
Той може да бъде изработен изцяло от вас или да поръчате готов. С имената и снимки на всички в класа. С послание от всеки ученик или отпечатък от ръката на всеки от вас. Това ще бъде подарък, в който всеки от вас ще вложи емоция и тя няма да остане незабелязана от вашия класен ръководител.

Подарете мечтано пътуване

Ако се много близки и споделяте различни неща извън учебния процес, можете да я/го изпратите на екскурзия до мечата от нея дестинация. Така винаги ще се сеща за вас, когато си спомня за това пътуване.

Красиво бижу

Ако класният ви ръководител е жена, подарете й красиво и ценно бижу, което може да гравирате с вашият клас и випуск. По този начин тя винаги ще ви носи близо до себе си.

Картина или карикатура

Отново безценен подарък за спомен, може да изберете по-шеговит или пък сериозен модел картина, с който вашият учител да декорира дома си и да се сеща за вашия випуск, когато я гледа. Учителите обичат всеки випуск като свои деца и подарък за спомен и благодарност от вас наистина би трогнала класния ви ръководител. Подарете не просто подарък, но спомен за цял живот.

Знаем ли как се слагат фототапети?
Изборът на перфектния фототапет за хола: актуални интериорни тенденции през 2023 година

Вашият коментар

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория