Фототапети – стил за вашите стени

Фототапетът придава акцент на всяко помещение. Ние от Art-Gift разполагаме с богато разнообразие от качествени и екологични фототапети за кухня, хол или тапети за спалня. Ще се удивите от различни дизайни и цветова гама фототапети. Може да разгледате нашите актуални предложения

Фототапетите ни се изработват с еко мастила и безупречно качество. Нашите фототапети са устойчиви и се залепват лесно, като не пречат на стените да дишат. Благодарение на екологичните материали, които използваме фототапетите ни са подходящи за спалня и за детска стая. Ако трябва да избирате между боя и тапет, то със сигурност тапета е по-траен в дългосрочен план. Фототапета е прекрасен начин да създадете оригинално интериорно решение за Вашия дом. Предимствата на фототапетите са:

 • Прикриват несъвършенства по-стените.
 • Разнообразие от множество дизайни.
 • Издържат в продължение на много години.
 • Изработени са от екологични материали.

Tapetis е достъпен онлайн магазин за тапети и фототапети със сертификат за качество. Тук ще откриете различни предложения за вашия интериор – пейзажи, животни, цветя, коли и др. Стараем се постоянно да обновяваме продуктовия си каталог. Фототапета придава на помещението индивидуалност и стил. Чрез тях всяко помещение има свой почерк и характер.

Защо да поръчате фототапет от нас?

Качествата, които ни открояват от конкуренцията са иновативен дизайн, здравина, плътност и качество. За нас е важно да предлагаме продукти с доказано качество. Цените ни са достъпни и редовно ви очакват актуални промоционални оферти. От нас ще получите ценни съвети и специално отношение. Изборът на фототапет ще се превърне в лесна задача, благодарение на нашите специалисти. Нашите тапети са екологични и безопасни за вашето здраве.
Фототапета придава настроение и акцент в помещението. Ние сме се погрижили да съчетаем различни дизайни и цветове, за да се постигне максимален ефект в интериора. Имате ли нужда да създадете различен и модерен интериор, или търсите свежи идеи? Отговорите ще намерите при нас. Tapetis ще ви предложи:

 • Висококачествени фототапети и готови интериорни решения.
 • Съвети за създаване на красив дом.
 • Екологични и уникални дизайни.

Получете вдъхновение и различни комбинации за комфорта на вашето жилище. Ако искате да промените дома си и да внесете глътка свежест в интериора, тук е Вашето място.

Видове фототапети

Тапетът създава комбинация от дизайн и класа с минимален бюджет. Най-популярните видове фототапети са:

 • Хартиен тапет – той се използва, за да прикрие несъвършенства по-стената. Използва се, като основа и не е подходящ за завършителното покритие.
 • Винилов тапет – той е сред най-популярните предложения на пазара, защото издържа дълго години, не избледнява, почиства се лесно, сравнително бюджетен вариант, богато разнообразие от модели, който успешно имитират камък или дърво.
 • Нетъкан текстил тапет – този вид е ново попълнение на пазара за фототапети и притежава уникални свойства. Първо поставяте лепило на стената и след това слагате тапета, като може да го намачкате или намажете с четка.
 • Текстуриран тапет – те включват красиви багри и уникални дизайни, като помагат да прикриете неравностите в стената.
 • Текстилни тапети – те са синтетични, от естествени влакна и много издръжливи. Текстилните тапети са първокласен вариант, който изисква намесата на професионалист, за да бъде поставен правилно.

Заменете тъмните цветове и внесете повече светлина в дома. Създайте нов живот на помещението, като си осигурите спокойствие и почивка. Фототапета за стена е идеалната комбинация за простора на вашия дом. Различните модели позволяват различни интериорни решения на отделните стаи.

Ако не можете да изберете сами, потърсете наш консултант, който ще ви посъветва, според вашите нужди и бюджет. Всеки наш клиент заслужава да превърне дома си в любими място за почивка.

Защо да използваме тапети в домашният декор?
ЗАЩО не бива да правим компромис с качеството на стенната облицовка?

Вашият коментар

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория