Знаем ли как се слагат фототапети?

Разбираме, че искате малко да разнообразите стаята, за да има по-разчупен и интересен вид. А може би жилището ви е ново и искате да го направите по изцяло ваш вкус, така че да се чувствате комфортно и на мястото си.

Фототапетите в тези случаи са изключително подходящи за декориране на стаи. Интериорните решения вече съвсем не изключват фототапети, напротив – иновациите и модерните визии са станали част от арсенала на фототапетите. В ArtGift ще се уверите, че каквато и представа да имате, ще намерите най-подходящата визия на фототапети за идеите, които искате да осъществите вкъщи или в офиса.

Изберете от стотиците варианти и невероятни визии на фототапети. С пейзажи или флорални мотиви, с животни или красиви фигури. Изкуство, което е способно да ви пренесе в друг свят стоеейки в стаята, която сами декорирахте.

А как става това и какви са стъпките за поставяне на фототапети?

Трябва ви малко свободно време и желание. Тапетите идват при вас с инструкции и паста.

На първо време определете вида на повърхността на стената си. Трябва да е гладка без грапавини и неравности. Не е нужно да се използват лепила или каквито и да са други препарати или грундове за стена. Перфектната основа за фототапети е обикновена гладка латексова боя. В случай, че не знаете каква е точно боята на стената ви, препоръчваме да нанесете два слоя бюджетна едноцветна боя.

Ако стената не е от гладките поради бетонни тухли, ламперия, текстура или каквато и да е друга причина сложете обикновен бял тапет. След това отгоре върху тапета нанесете два слоя от боята и вече идва и редът на фототапетите, които ще се позиционират върху изгладена стена.

Фототапетите са едни от най-компактните и практични варианти за декориране на различни стаи и помещения и поради причината, че лепило, с което се поставят не уврежда стената. Съответно след време ако решите да промените или смените едните фототапети с други или се откажете тотално от идеята за фототапети, няма да има повредена стена под тях.

Фототапети в банята?

Не е невъзможно и има визии, които идеално биха паснали на освежена баня. Трябва обаче да вземете мерки против влагата. Ако подозирате, че има влага зад стената, използвайте лепило, което има антимухълни свойства. От страна на самите фототапети можете да ги предпазите с няколко слоя полиуретан, за да избегнете мухъла след време.

Общо взето с фототапетите можете да постигнете забележителни резултати относно ефекта на стаята и то с минималнии усилия. Многото разнообразие от дизайни позволява да комбинирате целия интериор на стаята си с пейзажи от природата, фигури и геометрични форми, животни, смяна на сезони, красиви нощни небета, детски визии и още, и още дизайни, които ще ви оставят без дъх.

Дали ще сте решили да освежите и зарадвате детето с ефектни фототапети в детската стая или сте преценили, че е време за малко различна визия в хола или вашата спалня – избор на различни вкусове има.

Фототапетите са лесни за поддръжка и изключително лесно се поставят, както вече разбрахте. Удобни са, когато стаята ще бъде детска спалня, заради лесното миене и почистване. Удобни са за всяко помещение като цяло, защото не изискват специални условия или поддържане със конкретни препарати и материали.

Освежете, разкрасете и се насладете на изцяло нова стая, защото дори само като акцент на една стена, повярвайте ефектът от фототапетите е невероятен. ArtGift ви очаква с изобилие от разновидности на модели и дизайни.

ПРИНТ СТЪКЛА и защо да изберете тях?
Оригинални идеи за подарък за учител

Вашият коментар

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close
Close
Категория